Framtidens vinhus klart!

Intill den gamla vingården har vårt vinhus vuxit fram. Med lokaler för produktion, lagring och framför allt en vinkällare med möjlighet till visning och provning av våra viner för grupper och enskilda besökare. I vinhuset finns också administrationslokaler, mötesrum och ett antal rum för övernattning och ett rymligt konferensrum med kök, kamin och loungedel. Här tar vi nu emot vinälskare som “på ort och ställe” vill uppleva och delta i hur vårt vin framställs.

Källaren där vi lagrar vin på ekfat, här smakar vi också på vinet tillsammans med våra besökare. Här kan du också förvara ditt egna vinfat – kontakta oss för mer info! 

 

Nya lokalen med nya rostfria jäs- och lagringstankar på plats.Väggar och tak är på plats och vi har redan flyttat in produktionen och intagit källarplan för ekfatslagring. Fasaden skall snyggas till och, en viktig tradition i Serbien, Byns präst har invigt och välsignat byggnaden. Prästen bad böner för framgång, välsignade lokalen och spred rökelse inne i lokalen, en viktig tradition i Serbien.  Fasaden är klar och det börjar se ut som ett riktigt vinhus, ovanvåningen rymmer övernattningsrum, wc och duschar för våra gäster. Dessutom finns ett stort konferensrum med kök, en härlig kamin och loungehörna. 

Här bor man när man besöker vingården! Vinhuset har fyra dubbelrum. 

Poolen ger skön svalka efter besök uppe i vinfälten.